Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Kulübün yeni hocası herkesi şaşırttı!

Beşiktaş, Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşadığı sezonun ardından yeni bir teknik direktör arayışında. Sezon boyunca 5 farklı teknik adamla çalışan ekip, yeni başkana büyük oranda karar vermiş durumda.

Beşiktaş, Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşadığı sezonun ardından yeni bir teknik direktör arayışında. Sezon boyunca 5 farklı teknik adamla çalışan ekip, yeni başkana büyük oranda karar vermiş durumda. Aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacaklar. Final maçında takımı Serdar Topraktepe yönetecek ve kulüpte heyecan verici gelişmeler yaşanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre, Başkan Hasan Arat, Beşiktaş'taki teknik direktör arayışını bu hafta sonunda sonlandırmayı planlıyor. Kulüpteki teknik adam listesinde ilk sıralarda Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın bulunduğu belirtiliyor, Güneş'in isminin bir adım önde olduğu iddia ediliyor.

Ekim ayında Lugano'ya karşı alınan iç saha yenilgisinin ardından istifa eden deneyimli teknik adam, o zamandan beri başka bir takımda görev almadı. Ancak Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde bu teklifi değerlendirebileceği belirtiliyor.

Bu sezon Beşiktaş'ın başında 15 maça çıkan 71 yaşındaki teknik direktör, bu maçlarda 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde ederek 2,13 puan ortalaması yakaladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.