Beşiktaş'ın Yükselen Yıldızı Semih Kılıçsoy, PSG'nin Radarında!

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, gösterdiği etkileyici performansla PSG'nin radarına girdi. Fransa basını, EURO 2024 öncesinde 1,80'lik oyuncuyu takip eden PSG'nin transfer için harekete geçebileceğini aktardı. Semih, Beşiktaş'ta 2028'e kadar sözleşmeli.

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, parladığı sezonunda Paris Saint-Germain'in dikkatini çekti. Fransa basını, EURO 2024 öncesinde genç oyuncunun performansını yakından izleyen PSG'nin transfer konusunda adımlar atmaya hazırlandığını bildirdi.

Beşiktaş'ın tarihindeki zorlu sezonlarından birini geride bıraktıktan sonra parlayan genç oyuncu Semih Kılıçsoy oldu ve attığı gollerle taraftarı sevindirdi. 18 yaşındaki performansıyla büyük takımların dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için önemli bir iddia ortaya atıldı.

Fransız medyası, Ligue 1 devi Paris Saint-Germain'in Semih'in peşinde olduğunu belirtti.

PSG yetkililerinin genç oyuncuyu takip ettiği ve 1,80 boyundaki futbolcunun EURO 2024 performansını da izleyecekleri, buna göre teklifte bulunabilecekleri ifade edildi.

Türkiye'nin EURO 2024 kadrosuna Vincenzo Montella tarafından dahil edilen Semih Kılıçsoy, bu sezon çıktığı 35 maçta 12 gol atıp, 3 asist yaptı.

Genç oyuncunun Beşiktaş ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.