Beşiktaşlı Gedson Fernandes: "Kazanmak İstiyorduk, Beraberlik Kötü Değil"

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından Gedson Fernandes, "Kazanmaya yakındık ama deplasmanda alınan beraberlik kötü değil," dedi. Kamerunlu oyuncu Jean Onana ise rövanş için taraftar desteğine vurgu yaptı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, deplasmanda Lugano ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılan Siyah-Beyazlıların orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, müsabakayı değerlendirdi. S Sport'a konuşan Portekizli orta saha oyuncusu şunları söyledi:

"MAÇTA KOPUŞLAR YAŞADIK"

"Kazanmaya da yakındık fakat berabere bitti. Maçta kopuşlar yaşadık. Kazanmak istiyorduk fakat bu skor deplasmanda çok kötü değil. İkinci maçı kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum."

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATKI SAĞLAMAM"

"İki gol attığım için mutluyum fakat önemli olan takıma katkı sağlamam. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayım takımıma yardımcı olmak istiyorum."

ONANA: AVANTAJLI BİR SKOR ALDIK

Beşiktaş'ın Kamerunlu oyuncusu Jean Onana ise TRT Spor'a yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Ne olursa olsun bu akşam burada avantajlı bir skor aldık. Çünkü evimizde oynayacağız ikinci maçı ve orada taraftarımızın desteğiyle turu geçebiliriz."

"TARAFTARLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

"Rövanş maçı nizim tarafımızdan daha çok hücum edeceğimiz bir maç olacak. Bazı koşullar bizim lehimize olacak ve maçı alacağız. İkinci maçta Beşiktaş için her şeyi vereceğiz ve taraftarların yüzünü güldüreceğiz. Rövanş maçında taraftarlara çok ihtiyacımız var."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.