Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında 2 kişiye tahliye edildi!

İstanbul Beşiktaş'ta, 29 kişinin yaşamını kaybettiği gece kulübünde çıkan yangına ilişkin 7'si tutuklu 9 sanığın yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteleme kararı aldı!

29 kişi öldü! Beşiktaş'ta gece çıkan yangın davasında iki sanığa tahliye kararı
Beşiktaş'ta 2 Nisan'da bir gece kulübünün tadilatı sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

Bu olayla ilgili yürütülen soruşturmada 7 kişi tutuklandı, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 7'si tutuklu 9 kişinin duruşmasına bugün devam edildi. Gözaltına alınan 7 şüphelinin yargılanması İstanbul 33.Ağır Ceza Mahkemesi'nin Marmara Cezaevi karşısındaki salonunda gerçekleşti. Duruşmaya, tutuklanamayan iki şüpheli, tarafların avukatları ve davada ölenlerin yakınları katıldı.

2 SANIĞIN SERBEST BIRAKILMASINA KARAR VERİLDİ

Mahkeme, tutuklu sanıklar Dursun Çelik ve İbrahim Güçlüci'nin tahliyesine, yargının denetlenmesine karar verdi. Diğer şüpheliler İsmet Şen, Şahzade Şekergümüş, Çağatay Altunel, Kahraman Erdem ve Mehmet Memduh Ceylan'ın yakalanmasına devam edilmesine karar verildi. Komite, gerekli tesislerde faaliyet göstermek ve yangın ihbarı yapmak üzere izin başvurusu yapılmasına karar vererek duruşmayı 7 ve 8 Ekim'e erteledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.