Beşiktaş'ta bayrak krizi

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının 2016-17 sezonunda giyeceği formaları satışa çıkardı. Ancak formalarla ilgili bir detay büyük tartışma yarattı. Bilindiği üzere, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takımlar,...

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının 2016-17 sezonunda giyeceği formaları satışa çıkardı. Ancak formalarla ilgili bir detay büyük tartışma yarattı. Bilindiği üzere, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyon olan takımlar, formalarında Türk Bayrağı taşımaya hak kazanıyor.

Kartal Yuvası'nın resmi Twitter hesabından dün bir açıklama yapılarak, yeni sezon formalarında Türk Bayrağı arması bulunmadığı bildirildi. Beşiktaş Kulübü'nın resmi hesabı tarafından retweet edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kartal Yuvası mağazalarımızda taraftarlarımıza satışa sunulan formalarda Türk Bayrağı arması bulunmayıp, 2016-17 seonu forması satın alan taraftarlarımızdan talep edenlere Türk Bayrağı arması bedelsiz olarak temin edilecek ve bedelsiz olarak baskısı yapılacaktır."
Formalara Türk bayrağının konulmaması ve Beşiktaş Kulübü'nün 'isteyenlere bedelsiz olarak baskı yapılacaktır' açıklamasını yapması sosyal medyada günün konusu oldu.

Konu ile ilgili görüş bildirenlerin çoğu olaya tepki gösterirken, destek verenler de oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Süper Lig Yolunda İddialı: Transfer Hareketliliği ve Avrupa İlgi Çekiyor
Taraftarlar çıldıracak!: Bayern Münih'in yıldızı Beşiktaş'a geliyor!
Galatasaray'da Transfer Gündemi: Kerem Aktürkoğlu için Yeşil Işık Yanıyor!
İsmail Kartal'dan sert tepki: ''Onlara göstereceğiz mayıslar kiminmiş''
Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı