Beşiktaş’ta Daniel Amartey Dönemi Sona Erdi! Sözleşme Karşılıklı Feshedildi!

Beşiktaş, 29 yaşındaki stoper Daniel Amartey ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Kulüp, resmi açıklamayla Amartey'in ayrılığını kamuoyuna duyurdu...

Beşiktaş, 29 yaşındaki Ganalı stoper Daniel Amartey ile yollarını resmen ayırdı. Siyah-Beyazlı kulüp, uzun süredir takımdan ayrılması beklenen futbolcuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettiğini duyurdu. Beşiktaş Kulübü, sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, "Daniel Amartey’le yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüzle profesyonel futbolcu Daniel Amartey arasındaki sözleşme, karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Amartey, Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilmiş olsa da beklenen performansı sergileyememiş ve son dönemde takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle gündeme gelmişti. Ganalı stoperin Beşiktaş macerası, karşılıklı anlaşmayla sona ererken, gelecekte hangi takıma transfer olacağı ise merakla bekleniyor.

Beşiktaş taraftarları, Amartey’in ayrılığını sosyal medyada farklı tepkilerle karşılarken, kulüp yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.