Beşiktaş'ta Fernando Santos İmza Töreni Gerginliği!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos için düzenlenen imza töreninde, sözleşme detaylarına dair soru sonrası gergin anlar yaşandı. Başkan Hasan Arat, basından dikkat isteyerek, SPK kuralları çerçevesinde şeffaflık vurgusu yaptı.

Beşiktaş, yeni teknik direktörleri Fernando Santos'un imza törenini düzenledi. Ancak, törende yaşanan bir soru sonrası gerginlik dikkat çekti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bir gazetecinin Santos'un sözleşme detaylarıyla ilgili sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Henüz resmi bir açıklama yapmadık ve bundan sonra bu tür açıklamaları yapmayacağız. Bu anlaşma, hocamızla aramızda gerçekleşen bir anlaşmadır. SPK kuralları neyi gerektiriyorsa onu yerine getireceğiz."

"DİKKATLİ OLMANIZI RİCA EDİYORUM"
Hasan Arat, basın mensuplarına dikkatli olmalarını tavsiye ederek şunları ekledi: "Artık basın, gerçekte olmayan anlaşmaları ve sayıları speküle etmekten kaçınsın. Bu nedenle son derece dikkatli olmalısınız, çünkü bu tür durumlar yanlış anlamalara ve spekülasyonlara neden olabilir. Dikkatli olmanızı rica ediyorum."

"CEVABI BEN VERECEĞİM"
Bir gazetecinin şeffaflık konusundaki sorusuna yanıt veren Arat, "SPK kuralları çerçevesinde konuştum. Ancak SPK ile şeffaflık aynı şey değildir. Siz sadece soru soruyorsunuz, cevap vermek durumunda değilsiniz. Cevabı ben burada vereceğim" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şahan Gökbakar, Derbi Sonrası Konuştu!
Fenerbahçe'den Dursun Özbek açıklaması!
Liverpool'da Arne Slot dönemi başlıyor
Beşiktaşlı futbolcu silahlı saldırıya uğradı!
Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray Kaptanı onların seviyesine inmez"