Beşiktaş'ta, Galatasaray’a geçit yok!

Beşiktaş, 2016 yılının nisan ayında açılan yeni stadında, geçit vermiyor. Galatasaray'ı Süper Lig'de 7 kez ağırlayan Beşiktaş, Galatasaray'a geçit vermiyor! Beşiktaş yeni stadında yeni başarılar elde ediyor..

Beşiktaş, Nisan 2016'da açılan yeni stadında Süper Lig'de Galatasaray'ı 7 kez konuk etti. Siyah-beyazlılar bu maçlarda 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etse de tek yenilgi yaşamadı.

Trendyol Süper Lig Haftası . 28, Beşiktaş, 3 Mart Pazar günü Galatasaray'ı konuk etti. Son dört lig maçından da yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılar, kırmızı-sarılılar karşısında da bu çizgisini devam ettirmek isteyecek.

Kara Kartal'ın iç saha avantajı bu maçta da dikkat çekecek. bu maç. Siyah-beyazlı ekip, 11 Nisan 2016'da Bursaspor ile oynadığı maçla rakiplerini ağırlamaya başladığı yeni stadında ligde 7 kez Galatasaray ile karşılaştı. Beşiktaş bu müsabakalarda 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Yeni stadında sarı-kırmızılılar karşısında yenilgi yüzü görmeyen Kartal, attığı 14 gole karşı kalesinde 4 gol gördü.

Kartal bu periyotta tek beraberliği 2-2 elde etti. ilk derbi 24 Eylül 2016'da yeni stadyumda gerçekleşti.

SON 10 MAÇTA 2 KEZ MAĞLUP OLDULAR!

Siyah beyazlı ekip, Galatasaray'ı konuk ettiği son 10 lig maçının sadece 2'sini kaybetti. 2013-2014 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maç 2:1 Galatasaray lehine sonuçlanmış ancak çok sayıda taraftarın sahaya gelmesinin ardından TFF maçı 3-0 olarak kaydetmişti. sarı-kırmızılı.

Beşiktaş 2014-2015 sezonunda da yine kazandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibini 2-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlı ekip, karşılaşmaların 7'sini kazandı. Geriye 8 maç kaldı ve bunlardan birinde taraflar 1'er puana razı oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Fransız Golcü Akor Adams İçin Transfer Hamlesi Başlattı
Adanaspor'da veda! Kulüp başkanı 18 yıl sonra görevinden ayrıldı
Türkiye Kupası Finali Heyecanı: Trabzonspor ve Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Karşı Karşıya!
Galatasaray, Şampiyonluk İçin Transfer Hamlesi: Michy Batshuayi Hedefte
Bayer Leverkusen, Avrupa'da Rekor Kırdı: 50 Maçlık Yenilmezlik Serisi!