Beşiktaş'ta galibiyet hasreti

Beşiktaş, Süper Lig’in 30. haftasında Hatayspor’u ağırladı. Derbide Galatasaray’a 2-1 kaybeden Siyah-beyazlılar, evinde taraftarı önünde Hatay’a da puan kaybetti. Bu skorla birlikte Beşiktaş puanını 46, Hatay ise 47 yaptı.

Derbide Galatasaray ‘a 2-1 kaybeden Beşiktaş , Süper Lig ‘in 30. haftasında Hatayspor’u konuk etti. Binlerce taraftarı önünde Akdeniz ekibini ağırlayan Siyah-Beyazlılar karşılaşma boyunca üstün olan taraftı. 45 puanla 8. sıraya gerileyen ve Avrupa iddiasını sürdürmek isteyen Önder Karaveli yönetimindeki Kara Kartal hızlı başladığı mücadelenin 17. dakikasında Michy Batshuayi’nin ceza sahası dışından şutuyla 1-0 öne geçti. Golün hemen sonrasında İstanbul’da kar yağışı şiddettini artırırken, Beşiktaş da girdiği pozisyonlardan bir türlü başka gol çıkaramadı. 41’de Bordo-Beyazlılar’ın yıldızı Saba Lobzhanidze harika bir frikik golüyle ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.

KARTAL FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ

İkinci devrede de yine yoğun kar yağışı altında oynanan mücadelede Beşiktaş baskısı vardı. Siyah-Beyazlılar özellikle yıldız forveti Batshuayi’yle birçok fırsattan yararlanamazken, ceza sahası içi ve dışı her türlü pozisyondan şansını denedi ancak mücadeleden başka gol sesi çıkmadı.

Bu sonuçla Kara Kartal Avrupa yolunda darbe alırken, 3 maçtır kaybetmeyen, 3-0’lık Karagümrük galibiyetiyle moral depolayan Ömer Erdoğan’lı Hatayspor zorlu deplasmanda çıkışını sürdürdü. Bu skorla Beşiktaş puanını 46, Hatay ise 47 yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
Galatasaray'dan önemli galibiyet geldi
Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!
Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!