Beşiktaş'ta iki yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor; büyük bir deprem kapıda!

Beşiktaş'ta iki yıldız futbolcu ile yollar ayrılıyor; büyük bir deprem kapıda! - 2. Beşiktaş’ta, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapan ekibin, Ernest Muçi'nin ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. Ayrılığın perde arkasında neler var, tüm detaylar burada…

Beşiktaş'ta büyük değişim rüzgarları esiyor! Yeni transferlerin yanı sıra kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmayı hedefleyen siyah-beyazlılarda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni bir vizyon geliştirmeye çalışıyor.

Takımdan ayrılması beklenen isimler arasında, geçen sezon devre arasında transfer edilen orta saha oyuncusu Ernest Muçi öne çıkıyor. 23 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ta mutlu olmadığı ve menajerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek yönetimle görüşme yapacağı öğrenildi. Muçi'nin ayrılığı durumunda, Beşiktaş'ın orta sahaya yeni bir transfer gerçekleştirebileceği iddiaları gündemde.

Diğer yandan, kaleci Ersin Destanoğlu da takımdan ayrılabilecek oyuncular arasında. Uzun süredir Mert Günok'un arkasında kalan ve forma şansı bulamayan Destanoğlu, taraftar tepkileri nedeniyle yeni bir kulübe transfer olmayı düşünmeye başladı. Genç kalecinin kariyerine Avrupa'da devam etme ihtimali bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.