Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçının kamp kadrosu açıklandı! Listede sürpriz isim...

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacakları maç öncesi sürpriz bir karar aldı. Kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal, Kasımpaşa maçının kamp kadrosuna alındı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Cuma günü Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde, 11 Aralık 2023 tarihinde kadro dışı bırakılan Rachid Ghezzal'ın Kasımpaşa maçının kamp kadrosuna alındığı bildirildi.

GHEZZAL'IN OYNAMAK İSTEDİĞİNİ İLETMESİ ÜZERİNE KARAR DEĞİŞİKLİĞİ

Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal, yönetimle yaptığı görüşmede ortada bir yanlış anlama olduğunu belirterek tekrar forma giymek istediğini iletti. Bu gelişme üzerine Beşiktaş teknik heyeti, Ghezzal'ı Kasımpaşa maçının kamp kadrosuna dahil etti.

DİĞER KADRO DIŞI OYUNCULARIN DURUMU

Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Jean Onana ise hala takımdan ayrı çalışmaya devam ediyor. Diğer kadro dışı bırakılan futbolcu Eric Bailly ise kulüple anlaşarak sözleşmesini fesh etti ve Villarreal'e transfer oldu.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa Maçı Kamp Kadrosu

Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı kamp kadrosunda yer alan oyuncular şu şekilde: Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Salih Uçan, Cenk Tosun, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Yakup Arda Kılıç, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'da 6 milyon euroluk bir ayrılık yaşanıyor! Eyüpspor'a transfer oluyor
Stefan Kuntz'un A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından resmen duyurulan yeni işi herkesi şaşırttı!
Arda Güler'in Vedası!
Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!