Beşiktaş'ta koronavirüs şoku! antrenmanlar iptal edildi

Beşiktaş'ta koronavirüs şoku!  Beşiktaşlı futbolculardan biri koronavirüse yakalandı ve bunun yanında tesis çalışanında koronavirüs tespit edilince Beşiktaş'ta pazartesi gününden itibaren yapılması planlanan antrenmanlar...

Beşiktaş'ta koronavirüs şoku!  Beşiktaşlı futbolculardan biri koronavirüse yakalandı ve bunun yanında tesis çalışanında koronavirüs tespit edilince Beşiktaş'ta pazartesi gününden itibaren yapılması planlanan antrenmanlar iptal edildi.

Siyah beyazlılar tüm ekip ve Ümraniye çalışan personeline salı veya çarşamba günü yeniden koronavirüs testi yaptıracak ve çıkacak sonuçlara göre antrenmanlara devam edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

Beşiktaş takımı iki hafta önce küçük gruplar halinde form tutmak için başladıkları kondisyon idmanlarını maçların 12 Haziran'da oynanacağının açıklanmasından sonra iki grup halinde tam kadro olarak döndürmüştü. Ancak Ümraniye'de alınana tüm önlemlere rağmen bir Beşiktaşlı futbolcu ve tesis personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu ve antrenmanlar askıya alındı.

(DHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!
İsmail Kartal Fenerbahçe Tarihinde Unutulmaz Bir İlke İmza Attı!
Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek