Beşiktaş’ta Onuachu Seferberliği! Kartal, Göztepe’ye 3 Oyuncu Gönderiyor!

Beşiktaş, golcü Paul Onuachu’yu transfer etmek için Southampton ile görüşmelerine devam ediyor. Kara Kartal’ın, Nijeryalı forvetle anlaşmaya yaklaştığı bildirildi. Siyah-beyazlıların, Sport Republic şirketi ile üç oyuncunun transferi hakkındaki detaylar haberimizde...

SÜPER LIG’DE TRANSFER HAREKETLILIĞI BAŞLADI: BEŞIKTAŞ’IN HEDEFI ONUACHU

Süper Lig sezonunun sona ermesiyle birlikte transfer hareketliliği hız kazandı. Geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamayan ve yeni sezona daha güçlü bir kadroyla başlamak isteyen Beşiktaş, kadro yapılandırma çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş, Onuachu İçin Bütçesini Zorluyor

Geçen sezonu Trabzonspor’da kiralık olarak geçiren Paul Onuachu için tüm imkanlarını seferber eden Beşiktaş, İngiliz kulübüne resmi teklifini sundu. Onuachu için 15 milyon avro bonservis bedeli teklif eden siyah-beyazlı ekip, aynı zamanda transferde Sport Republic tarafından yönetilen Göztepe’ye de üç futbolcu göndermeyi planlıyor.

Beşiktaş’tan Göztepe’ye 3 Oyuncu

İzmir temsilcisi Göztepe, kardeş kulübü İngiltere Premier Lig’inden Southampton aracılığıyla Beşiktaş’tan üç oyuncu transfer etmeye hazırlanıyor.

Montero, Emre Bilgin ve Hekimoğlu Göztepe Yolcusu

Göztepe’nin Süper Lig’e yükseldiği aynı sezon Premier Lig’e dönen Southampton’ı da yöneten Sport Republic şirketi ile resmi temaslara başlayan Beşiktaş yönetimi, Göz-Göz’e geçen sezonu Portekiz’de kiralık olarak geçiren 25 yaşındaki İspanyol stoper Javi Montero, Karagümrük’te kiralık oynayan 20 yaşındaki kaleci Emre Bilgin ve 17 yaşındaki forvet Mustafa Erhan Hekimoğlu’nu önerdi. Beşiktaş, Mustafa’yı kiralık olarak vermeyi teklif etti ve bu teklif Southampton kulübü tarafından da olumlu karşılandı.

Tarafların kısa süre içinde yeniden masaya oturacağı ve transferi resmileştireceği belirtiliyor. Geçen sezon sakatlık sorunları yaşayan Onuachu, Süper Lig’de 21 maçta 15 gol, Türkiye Kupası’nda ise 4 maçta 2 gol atmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.