Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain Şoku: Southampton'un 10 Milyon Euro'luk Teklifi!

Beşiktaş'ta ayrılık! Oxlade-Chamberlain için İngiliz devinden sürpriz teklif: 10 milyon euro! Yıldız oyuncu, ülkesine dönme isteğiyle hareketleniyor.

Beşiktaş, kötü bir sezon geçiren ve beklenenin altında performans sergileyen Alex Oxlade-Chamberlain için İngiliz devi Southampton'un teklifiyle sarsıldı. Takımdan ayrılmayı düşünen yıldız oyuncu, ülkesine dönme isteğiyle hareketlenirken, transferdeki son gelişmeler dikkat çekiyor. Southampton'un 10 milyon euro'luk teklifiyle Beşiktaş'ın kasası hareketlenecek.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra temizlik operasyonuna başladı. Bu kapsamda, beklenenin altında performans sergileyen Alex Oxlade-Chamberlain'e bir talip çıktı. İngiliz devi Southampton, oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti. Beşiktaş, Oxlade-Chamberlain'in ayrılığından ciddi bir gelir elde edecek. 

25 resmi maçta forma şansı bulan Oxlade-Chamberlain, 4 gol ve 1 asistle katkı sağladı. Ancak, oyuncunun ülkesinde yeniden oynamak istemesi transfer sürecini hızlandırabilir. Southampton'un, oyuncu için 10 milyonluk bir teklif yapması bekleniyor. Bu transfer, Beşiktaş'ın mali açıdan güçlenmesine katkı sağlayabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Aziz Yıldırım, Manisa’da bir düğüne katıldı!
Bayer Leverkusen Bundesliga'da Namağlup Şampiyon Oldu: Tarihi Bir Başarı!
Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Öncesi Teknik Direktörlerin Rekabeti
Ümit Özat 'Fenerbahçe'de Galatasaraylılar var'!
Galatasaray, Liderlik İçin Büyük Sınavda: Fenerbahçe Derbisi Heyecanı!