Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ya tamam ya devam günü! Özel madde bugün sona eriyor

Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde yer alan özel madde, bugün itibariyle sona eriyor. Yeni Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Çalımbay'la devam etme veya ayrılma kararını henüz netleştirmedi.

Ahmet Nur Çebi döneminde Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna oturan Rıza Çalımbay'ın geleceği, yeni Başkan Hasan Arat ve yönetiminin belirleyeceği karara bağlı. Ancak sözleşmesinde yer alan özel madde, bugün sona eriyor.

ÇALIMBAY'IN MUKAVELESİNDEKİ ÖZEL MADDE VE TARİH BELİRLEME

Çalımbay'ın Ahmet Nur Çebi ile imzaladığı sözleşmede yer alan özel madde, 18 Aralık olarak belirlenmişti. Eğer yeni yönetim, Çalımbay'la devam etmek istemiyorsa, bu tarih itibariyle sözleşme feshedilebilecek.

YÖNETİM KARARSIZ, SONUÇLAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Beşiktaş Yönetimi, şu ana kadar Rıza Çalımbay'ın durumu konusunda net bir karara varmış değil. İdareciler, Lig ve Kupa'daki gelecek sonuçların, Çalımbay'ın kredisini artırabileceği düşüncesiyle kararsızlık yaşıyor.

​​​​​​​​​​​​​​

LUGANO GALİBİYETİ VE GENÇ OYUNCULARIN PERFORMANSI İVME KAZANDIRDI

Lugano maçındaki galibiyet ve genç oyuncuların performansı, Beşiktaş yönetimini memnun etti. Ancak lig ve kupa mücadelelerinde alınacak sonuçlar, Çalımbay'ın Beşiktaş'taki geleceğini şekillendirecek.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın geleceği, yönetimin bugün vereceği karara bağlı olarak netleşecek. Takımın performansı, Çalımbay'ın kaderini belirleyecek önemli bir etken olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şahan Gökbakar, Derbi Sonrası Konuştu!
Fenerbahçe'den Dursun Özbek açıklaması!
Liverpool'da Arne Slot dönemi başlıyor
Beşiktaşlı futbolcu silahlı saldırıya uğradı!
Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray Kaptanı onların seviyesine inmez"