Beşiktaş'ta teknik direktör krizi gündemde

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, teknik direktörlük konusunda süreklilik sağlayamadı. Santos da görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

Beşiktaş, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6'da 6 yaparak grup aşamasına yükselmesine rağmen Süper Lig'de beklenen performansı gösteremedi ve bir dizi teknik direktör değişikliği yaşadı.

Başlangıçta büyük umutlarla sezona başlayan Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde başarılı bir performans sergiledi. Ancak Güneş'in ayrılmasının ardından takımın performansı düşüşe geçti.


KISA SÜREDE GÖREVİNDEN AYRILDI

Beşiktaş, Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğunu deneyimli futbolcu Burak Yılmaz'a emanet etti. Ancak Yılmaz döneminde de beklenen sonuçlar alınamadı ve Yılmaz, görevinden istifa etti.

Takımın başına getirilen Rıza Çalımbay, takıma bir çıkış yaşatmaya çalışsa da beklenen performansı gösteremedi ve kısa sürede görevinden ayrıldı.

Son olarak Fernando Santos'un takımın başına geçmesiyle umutlar arttı ancak beklentiler karşılanamadı ve Santos da görevinden ayrılmak zorunda kaldı.

Beşiktaş, şu anda Serdar Topraktepe yönetiminde kalan maçlarına çıkıyor. Takım, Topraktepe yönetiminde bazı maçlarda iyi sonuçlar alsa da istikrarlı bir performans sergilemekte zorlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

MEB’den Ortaokul öğrencilerine haber: İstanbul, Ankara, İzmir ve 8 ilde başlıyor!
AYM'den isim değişikliği davaları için yeni karar!
Sosyal Medyada Büyük İlgi: Sokakta Ücretsiz Güneş Kremi Hizmeti!
Seks Fantezisi Ölümle Bitti: İngiliz Manken Seks Sırasında Hayatını Kaybetti!
Filenin Sultanları ikinci sınavından galibiyetle çıktı! İşte o başarı! İşte o karşılaşma!