Beşiktaş'tan Büyük Hamle: Antony İçin Kiralama Teklifi

Beşiktaş, yaz transfer döneminde Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Antony'i kiralamak için harekete geçti. UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de iddialı olmayı hedefleyen Kartal, 110 milyon euroluk değere sahip Antony'i kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, bu yaz transfer döneminde büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın Brezilyalı süper yıldızı Antony'i kiralamak için kolları sıvadı. Rachid Ghezzal'ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanat arayışına giren Beşiktaş, 110 milyon euroluk piyasa değeri bulunan Antony'i kadrosuna katmak istiyor.

Yaz transfer döneminde kadrosuna yıldız oyuncular katarak son yılların en iddialı takımını kurmayı hedefleyen Beşiktaş, 110 milyon euroluk transfer bombası için harekete geçti. Kartal, bu tarihi transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalmayı ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, 110 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için gözünü İngiltere'ye dikti.

Fanatik'in İngiliz basınından derlediği habere göre, Rachid Ghezzal'ın takımdan ayrılmasıyla sağ kanat arayışlarına başlayan Beşiktaş, Manchester United formasını giyen Brezilyalı süper yıldız Antony'i transfer etmek istiyor.

Siyah-beyazlı ekibin, 24 yaşındaki golcü oyuncu için Manchester United'a kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan Antony için bugüne dek toplamda 110 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.