Beşiktaş’tan Dev Transfer Hamlesi! 130 Milyon Euroluk Golcü: 223 Gol, 106 Asist!

Beşiktaş, transfer döneminin son saatlerinde 130 milyon euroluk süper yıldız Sadio Mane için harekete geçti. Kartal’ın yeni gol makinesiyle ilgili detaylar ve son gelişmeler için haberimize tıklayınız...

Pazar akşamı Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkacak olan Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Transfer döneminde kadrosuna yıldız isimler katarak taraftarını coşturan Beşiktaş, şimdi de 130 milyon euroluk dev bir transferin peşinde.

Süper Lig’de yeni sezona 3’te 3 yaparak iddialı bir başlangıç yapan Beşiktaş, transferde vites yükseltti. Transfer döneminin bitmesine saatler kala, siyah-beyazlılar büyük bir transfer operasyonu için harekete geçti.

Sezon başından bu yana Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu, Cher Ndour, Felix Uduokha ve Joao Mario’yu kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez 130 milyon euroluk bir süper yıldız için adım attı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında forma giyen Sadio Mane’yi kadrosuna katmaya çok yakın. Siyah-beyazlılarda başkan Hasan Arat, bu transferi bizzat yönetiyor.

32 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirtiliyor. Kariyeri boyunca toplam 542 maçta forma giyen yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 223 gol ve 106 asist kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.