Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye bir de transfer çalımı

Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak takımı güçlendirme adına önceden belirledikleri futbolcular konusunda harekete geçti.Bu doğrultuda...

Kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak takımı güçlendirme adına önceden belirledikleri futbolcular konusunda harekete geçti.

Bu doğrultuda ilk hedefini Almanya Bundesliga devi Bayern Münih’in Hollandalı süperstarı Arjen Robbenolarak belirleyen Torunoğulları, 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için ara verdiği temaslara tekrar başladı.Vodafone Arena’nın yıldızı olarak bu ismi Beşiktaş’a kazandırmayı planlayan Torunoğulları’nın, bu haftaAlmanya’ya gidip bu futbolcuyla tekrar masaya oturması bekleniyor.

3 BÖLGEYE DAHA TAKVİYE VAR
Sezonu şampiyon olarak tamamlamalarının ardından yaklaşık 170 milyon TL’yi kasalarına koyacak olmaları sebebiyle mali olarak da rahatlayan yönetim, Robben’le birlikte; sol bek, sağ bek ve ön libero hattına da yeni bir isim kazandırmayı planlıyor. Yönetimin diğer isimler konusunda ise Konyaspormücadelesi sonrasında atağa kalkacağı ifade edildi. (Fanatik)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti