Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer yılın çalımı! Kanarya istemişti, Kartal transfer ediyor!

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Beşiktaş, şimdi de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan yıldız ismi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Beşiktaş, transfer döneminin başlangıcından bu yana kadrosuna eklediği yıldız isimlerle taraftarlarını heyecanlandıran bir takım kurma yolunda önemli adımlar atıyor. Şimdi de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan bir yıldızı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

Yeni sezonda Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, gözünü Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu Merih Demiral'e dikti.

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş, takımındaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefliyor ve Fenerbahçe'nin de transfer radarında olan Merih Demiral'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Suudi Arabistan ekibi AL Ahli'nin Merih için istediği bonservis bedelini çok yüksek bulan siyah-beyazlı ekip, milli savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. AL Ahli'nin Merih için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği iddia ediliyor.

Beşiktaş, transferde izlediği bu strateji ile hem yerli oyuncu kalitesini artırmayı hem de şampiyonluk hedefine daha sağlam adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor. Transfer çalışmalarının nasıl sonuçlanacağı ve Merih Demiral'in Beşiktaş forması giyip giymeyeceği merakla bekleniyor.

Tecrübeli savunma oyuncusunun Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.