Beşiktaş'tan flaş açıklama. İki transferi belli oldu!

Beşiktaş Kulübü; teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un ekibine iki ismin dahil edildiğini duyurdu. Beşiktaş'ta yeni transfer bombası ortaya atılmış oldu. İlk transfer belli oldu. Kulüp yaptığı ilk açıklama ile..

Kadrosunu güçlendirecek oyuncu arayışında olan Beşiktaş'tan sürpriz hamle geldi. Siyah-beyazlı kulüp, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yanı sıra 2 teknik direktörün de görev aldığını açıkladı.

Beşiktaş'ın yardımcı antrenörlük görevlerine Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe'yi atadığı, Hollandalı teknik adamla 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi.

Hollandalı antrenöre bu kez spor bilimleri uzmanı ve antrenör Anthony McElhone ve kaleci antrenörü Rudolfus Hubertus Hesp eşlik etti.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada; "Futbol A takımı teknik ekibimize, en son Queen's Park FC'de spor bilimleri uzmanı ve performans antrenörü olarak görev yapan Anthony McElhone'u ve en son Heerenveen'de kaleci antrenörü olarak görev yapan Rudolfus Hubertus Hesp'i ekledik. Anthony McElhone ve Rudolfus Hubertus Hesp'e çalışmalarında başarılar diliyor, hayranlarımızı bilgilendiriyoruz. "En iyi dileklerimle, Beşiktaş JK" yazıyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.