Beşiktaş'tan gece yarısı bombası geldi. Yeni transfer İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın her mevzuda anlaşma sağladığı Gabriel Paulista'dan son dakika! Gabriel Paulista, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Gece saatlerinde İstanbul'a gelen Yıldız apar topar Beşiktaş ile buluştu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu F.Bahçe Beko, düzenlenen törenle kupayı kabul etti.

Fenerbahçe erkek basketbol takımı, final serisinin dördüncü maçında A. Efes'i uzatmalar sonucunda 80:72 mağlup ederek seriyi 3-1 kazanarak şampiyon oldu. Maçın ardından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda kupa töreni düzenlendi. Törene ilk katılan A. Efes ikincilik ödülünü aldı. Ödülü lacivert-beyazlı takımın kaptanı Shane Larkin aldı.

Fenerbahçe oyuncuları ve teknik heyeti daha sonra platforma gelerek madalyalarını aldı. Maçı tribünden izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, maçın bitiminden sonra tören için sahaya gelerek şampiyonluğu kaptan Melih Mahmutoğlu'na devretti. Şampiyonluk kupası Melih'in eline geçince oyuncular ve teknik heyet büyük heyecan yaşadı.

MVP ödülü Hayes-Davis'in oldu

Amerikalı Fenerbahçeli Beko Nigel Hayes-Davis, final serisinin en değerli oyuncusu (MVP) ödülünü aldı. Hayes-Davis galibiyette ve şampiyonlukta büyük rol oynadı ve serinin finalinin 4. maçında attığı 16 sayıdan 12'sini uzatmada kaydetti..

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.