Beşiktaş'tan Sadio Mane hamlesi: Transferde sıcak gelişme

Beşiktaş, Al Nassr'da forma giyen Sadio Mane için harekete geçti. Avrupa'ya dönmek isteyen Senegalli yıldızın Beşiktaş'a transferi gündemde. Mane'nin sezon performansı ve transfer sürecindeki son detaylar haberimizde!

Yaz transfer sezonunu oldukça hareketli geçiren Beşiktaş, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sezona güçlü bir başlangıç yapan Siyah-Beyazlılar, Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Sadio Mane için harekete geçti. Al Nassr'ın kadro planlamasında yer almayan Senegalli yıldızla ilgili Beşiktaş'ın girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN SADİO MANE ATAĞI

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş, Avrupa'ya dönmek isteyen Sadio Mane'nin durumunu yakından izliyor. Haberde, Siyah-Beyazlı kulübün, Mane ile temaslarını sıklaştırdığı belirtiliyor.

Öte yandan, Suudi basınında çıkan haberlere göre, Al Nassr'ın kadroda düşünmediği 32 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni adresinin Türkiye olabileceği konuşuluyor. Mane'nin, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaştığı bildirildi.

SADİO MANE'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Senegalli yıldız oyuncu, bu sezon Al Nassr formasıyla 4 maça çıktı. Sahada 358 dakika süre alan Sadio Mane, bu karşılaşmalarda 2 asist yaparak takımına katkıda bulundu. Mane'nin Türkiye'ye transferi, futbol camiasında büyük bir heyecan yaratmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.