Beşiktaş'tan transfer açıklaması geldi

Beşiktaş Kulübü, transfer sezonu öncesinde medyada çıkan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Özellikle sosyal medyada dolaşan iddiaların tamamen spekülatif ve asılsız olduğuna dikkat çekildi.

Beşiktaş Kulübü, transfer sezonu öncesinde medyada çıkan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Özellikle sosyal medyada dolaşan iddiaların tamamen spekülatif ve asılsız olduğuna dikkat çekildi. Taraftarların doğru bilgileri Beşiktaş Kulübü resmi kanallarından alması gerektiği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Transfer sezonu sebebiyle medyada bazı haberlerin çıkması son derece doğal olmakla birlikte, daha resmi olarak transfer bile başlamadan bugün sosyal medyada ortaya atılan iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen hayal ürünü, etkileşim alma amaçlı, yanıltmaya yönelik ve asılsız haberlerdir. Beşiktaş taraftarları doğru haberleri Beşiktaş Kulübünün resmi kanallarından öğreneceklerdir.

Sosyal medyada ortaya atılan kurgu olduğu çok açık, spekülatif, mantık sınırlarını zorlayan, olumsuz algı yaratan bu tip haberlere saygınlık edilmeden taraftarlarımızın resmi kanallarımızı takip etmelerini önemle hatırlatırız.

Yeni sezon kadro hazırlıklarımız planlandığı gibi itinayla yürütülmektedir.

Saygılarımızla
Beşiktaş JK"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.