Beşiktaş'tan yeni bir transfer hamlesi! Kartal yine bombayı patlattı!

Transfer döneminin yıldızı Beşiktaş, bir bomba transfer daha gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, piyasa değeri 7 milyon euro olan Uduokhai'yi kadrosuna katarak savunma hattına güç kattı. İşte detaylar...

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Süper Lig'de yeni sezona 2'de 2 yaparak başlayan siyah-beyazlılar, savunma hattına bir takviye daha ekledi.

Alman Stoper Felix Uduokhai Beşiktaş’ta

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden FC Augsburg forması giyen Nijerya asıllı Alman stoper Felix Uduokhai’yi 2024-2025 sezonu sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

26 yaşındaki savunma oyuncusu, geçtiğimiz sezon FC Augsburg'da 33 karşılaşmada görev almış ve bu maçlarda 2 gol kaydetmişti. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Uduokhai, Beşiktaş'ın savunma hattına önemli bir güç katacak.

Beşiktaş'ın Yeni Hedefleri ve Uduokhai'nin Rolü

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu hedeflerken, yeni transferleriyle de dikkat çekiyor. Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro İmmobile, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour’un ardından Uduokhai’nin de katılımıyla Beşiktaş, hem ligde hem de Avrupa'da güçlü bir kadro oluşturmaya kararlı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.