Best Model yarışmasında erkekler birincisi: Metehan Varol

Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Erkeklerde en iyi model seçilen Metehan Varol ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Best Model Türkiye Erkekler birincisi Metehan Varol kimdir?

Türkiye'nin moda dünyasına yön veren yarışmalarından Best Model of Turkey 2023, başarılı geçen finalinde yeni bir yıldızın doğuşuna tanıklık etti. Metehan Varol, erkekler kategorisinde zirveye ulaşarak dikkatleri üzerine çekti.

1988 senesinde bu yana Erkan Özerman tarafınca düzenlenen Best Model of Turkey'in 36'ncısı gerçekleşti.

Türkiye'nin prestijli güzellik yarışması Best Model of Turkey 2023, bu yıl Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Ankara'yı temsil eden genç model Metehan Varol, erkekler kategorisinde birincilik tacını takarak büyük bir başarı elde etti.

Metehan Varol Kaç Yaşında?

21 yaşındaki Metehan Varol, uzun boylu yapısı ve çarpıcı fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında öne çıktı. 'metehancemilvarol' kullanıcı adıyla sosyal medyada 21.8K takipçi kitlesiyle etkileyici bir izlenim bırakan genç model, Best Model of Turkey 2023'ün en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı.

Metehan Varol Nereli?

Yarışmanın kazananları arasında yer alarak Ankara'nın gururu olan Varol'un modellik kariyerine yön verecek yeni projeler ve tekliflerle ilgili olarak hareketli günler bekleniyor.

Metehan Varol'un Best Model of Turkey'de kazandığı bu zafer, moda dünyasında yeni bir soluk olarak kendini gösterirken, genç yeteneklerin sektördeki geleceklerine ışık tutuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Best Model yarışmasında kadınlar birincisi: Yağmur Karlı