Beştaş’tan İmamoğlu’na tebrik mesajı

Meral Danış Beştaş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eş Başkan Adayı olarak Murat Çepni ile birlikte seçime girdi ve üçüncü kez seçimi kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti.

Meral Danış Beştaş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eş Başkan Adayı olarak Murat Çepni ile birlikte seçime girdi. Ancak, üçüncü kez seçimi kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti. İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ikinci dönemine başlama hakkı elde etti.

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Meral Danış Beştaş şu sözleri kullandı:

"İstanbul’da önemli ve zorlu bir seçim süreci yaşadık.

Öncelikle; Sonuçlar ne olursa olsun, bizimle birlikte çalışan, emek veren, oylarıyla, dualarıyla destek veren, bizimle sevinen bizimle üzülen tüm yol arkadaşlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Eşitliği, özgürlüğü, demokrasiyi birlikte kazanacağımıza inancım tamdır.

İBB başkanı Sn @ekrem_imamoglu mazbatasını aldı.

Kendisini tebrik ediyorum,

Gençleri, kadınları, yaşlıları, engellileri, yoksulları, emekçileri, Alevileri, Kürtleri, tüm halk ve inançları gözeten, ayrım yapmayan bir anlayış ile İstanbul’un yönetilmesini diliyorum."

DEM Parti'nin İBB Eş Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun İBB Başkanlığı'nda ikinci dönemine seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı