Beyaz Perde Tutkunları Dikkat! Ankara'da Sihirli Dükkan Açılıyor!

12 Ekim’de Ankara Kentpark’da açılacak Sihirli Dükkan, beyaz perde hayranları için Harry Potter, Star Wars ve Yüzüklerin Efendisi gibi efsanevi yapımlardan esinlenen geniş bir ürün yelpazesi sunacak. Açılışta sürpriz hediyeler ve etkinlikler bekleniyor.

Başkentli beyaz perde tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. 12 Ekim’de Ankara Kentpark’da kapılarını açacak olan Sihirli Dükkan, Harry Potter, Star Wars, Wednesday ve Yüzüklerin Efendisi gibi efsanevi film dünyalarını hayranlarına sunuyor. Türkiye’nin en büyük popüler kültür mağazalarından biri olan Sihirli Dükkan, geniş ürün yelpazesi ile film severlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

KÜLTÜREL BİR BULUŞMA NOKTASI

Sihir Dükkanı Genel Müdürü Fırat Oğuz, yeni mağazanın popüler kültürün tüm renklerini bir araya getireceğini belirtti. "Mağazamızla birlikte beyazperde evreninin büyüsünü hayranlarının ayağına kadar getiriyoruz" diyen Oğuz, Harry Potter Evreni’nden Star Wars ışın kılıçlarına, Wednesday’in gizemli aksesuarlarından Yüzüklerin Efendisi’nin eşsiz ürünlerine kadar geniş bir koleksiyon sunacaklarını vurguladı.

AÇILIŞTA ÖZEL SÜRPRİZLER

Açılış günü için çeşitli sürprizler hazırlayan Sihirli Dükkan, kostümlü ziyaretçilere özel indirimler sunacak ve en iyi kostümü giyen kişiye 5 bin TL değerinde hediye çeki verecek. İlk 1000 ziyaretçiye ise 3 bin TL değerinde özel bir armağan seti verilecek. Sosyal medyanın ünlü isimlerinin katılacağı açılışta, hayranları buluşturacak birçok etkinlik de düzenlenecek.

INTERAKTİF DENEYİMLER

Ziyaretçiler, workshoplar ve fan etkinlikleri ile popüler kültüre daha derin bir dalış yapma fırsatı bulacak. Fırat Oğuz, "Zaman makinesi gibi, hayranları hayallerinin ötesine taşıyoruz" diyerek, popüler kültür tutkunları için eşsiz bir tecrübe sunduklarını ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.