Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ABD seyahatine dair açıklama geldi: Ziyarete ilişkin program yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında açıklamada bulundu. Ancak ziyaretin iptal edildiğine dair iddialar kulislerde dolaşırken AK Parti’den resmi bir açıklama yapılmadı.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta gerçekleşmesi beklenen ABD seyahati için "Ziyaretine ilişkin planlanmış bir şey yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden’ın daveti üzerine 9 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri’ne ziyaret etme planı gündeme gelmişti. Kulislerde ziyaretin iptal edildiğine dair iddialar yer alırken AK Parti’den resmi bir açıklama gelmedi.

'ZİYARETİNE İLİŞKİN PROGRAMLANMIŞ BİR ŞEY YOK'

ABD Başkanı Joe Biden ile New York’a giden ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında açıklamada bulundu. Ancak ziyaretin iptal edildiğine dair iddialar kulislerde dolaşırken AK Parti’den resmi bir açıklama yapılmadı. ABD Başkanı Joe Biden ile New York’a giden ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında bir soruya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretine ilişkin planlanmış bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri

Emeklilere peş peşe müjde! SGK duyurdu: 6 ay boyunca ücretsiz hizmet verilecek!
Ajda Pekkan, Sezen Aksu'nun Sahneye Veda Kararını Değerlendirdi: 'Tansiyonum Yükseliyor!'
Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Dikkat! E-Devlet'te Birikmiş Paranız Olabilir! Hemen Kontrol Edin!
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!