Beyaz Show’un Dönüş Tarihi Belli Oldu: Nisan Ayında Geri Dönüyor!

Beyaz Show'un dönüşü resmi! Beyazıt Öztürk, yoğun istek üzerine Nisan'da ekranlara geri dönüyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi, milyonları ekranlara kilitleyen program tekrar başlıyor!

Türkiye'nin televizyon tarihine damgasını vuran efsanevi eğlence programı Beyaz Show, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor! Milyonları ekranlara kilitleyen ve Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen bu programın dönüşüyle birlikte, izleyiciler tekrar ekranda görmeyi sabırsızlıkla bekledikleri unutulmaz anları yaşayacaklar. Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, heyecan verici açıklamasıyla Nisan ayında başlayacaklarına dair merakları giderirken, Beyaz Show'un dönüşüyle birlikte televizyon dünyasında yeni bir heyecan dalgası başlamış oldu.

Beyaz Show, ekranlara milyonları kilitleyen ve Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen bir programdı ve zamanında izlemeyenimiz yoktur. Acun Ilıcalı, daha önce katıldığı bir YouTube programında Beyaz Show'un geri döneceğini müjdelemişti. Şimdi ise hem Conan O'Brien'ı hem de Jimmy Kimmel'ı sollayacak sunucu Beyazıt Öztürk'ten beklenen açıklama geldi. Aramızda Kalmasın'ın haberine göre Öztürk, yayın tarihi ve içeriği merakla beklenen Beyaz Show'a dair ilk açıklamayı yaptı. Yoğun istek üzerine Beyaz Show'un yeniden başlayacağını belirten Beyazıt Öztürk, "Çok yakın, Nisan'da başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı