Beylikdüzü’nde intihar: 9. kattan atladı

Beylikdüzü'nde, pazar günü yaşanan trajik bir olayda, 25 yaşındaki B.D. isimli genç, oturduğu apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Beylikdüzü'nde, pazar günü yaşanan trajik bir olayda, 25 yaşındaki B.D. isimli genç, oturduğu apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. O anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

OLAY YAKUP'LU'DA GERÇEKLEŞTİ

Olay, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan bir sitede meydana geldi. 10 katlı binanın 9. katındaki apartman boşluğundan atlayarak yaşamına son veren genç, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, genç B.D'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜLERDEKİ TRAJİK ANLAR

Olaya tanıklık eden görgü şahidi Mehmet Mert Arslan, yaşananları şu şekilde anlattı: "Ben buradaki markete geldim. Oradan alışveriş yaptım ve yanlış bir ürün aldığım fark ettim. Geri girdim. Çıktığımda evin giriş tarafında kapının oraya düştü arkadaş gözümün önünde. Bir bir buçuk saniyelik bir süreçle benim tam önüme düştü. Zaten düştüğü anda da canını teslim etmiş oldu."

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan trajik olay, siteye ait güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, 9. kata gelen B.D'nin koşarak ortak balkona ilerlediği, ardından 9. kattan atlayarak yere düştüğü anlar net bir şekilde görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı