Beylikdüzü'nde Kardeş Katliamı

İstanbul Beylikdüzü’nde 28 yaşındaki Merve K., kardeşi Hüseyin K. tarafından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merve K., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüseyin K. olay yerinde yakalanarak adliyeye sevk edildi.

İstanbul Beylikdüzü'nde dehşet verici bir olay yaşandı. 28 yaşındaki Merve K., kardeşi Hüseyin K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merve K., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüseyin K., olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

İstanbul Beylikdüzü’nde 28 yaşındaki Merve K., kardeşi Hüseyin K. (20) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merve K., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili Hüseyin K., bıçakla birlikte olay yerinde gözaltına alındı ve polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Yakuplu Mahallesi’nde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak soruşturma başlattı. Sağlık ekipleri, Merve K.’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti.

Hastanede tüm müdahalelere rağmen Merve K. bu sabah hayatını kaybetti. Kardeşi Hüseyin K. ise olay yerinde bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı ve polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Merve K.’nin yakınları sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayımlayarak, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenaze işlemlerinin netleşeceğini duyurdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.