Beyoğlu sapığı'nın ifadesi ortaya çıktı: 'Cebine 500 TL sıkıştırdım Sarhoştum, hatırlamıyorum'

İstanbul Beyoğlu'nda 25 yaşındaki İ.A.'ya sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan iki kişi, sosyal medyadaki tepkiler sonrası yeniden gözaltına alınıp tutuklandı. Semir Tarhan, ifadesinde "Sarhoştum, hatırlamıyorum" derken, saldırının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu'nda 29 Eylül sabahı, 25 yaşındaki İ.A. adlı kadına sokak ortasında cinsel saldırıda bulunan iki kişi, olay sonrası gözaltına alındı fakat serbest bırakıldı. Ancak sosyal medyada yükselen tepkiler üzerine yeniden gözaltına alınarak tutuklandılar. Cinsel saldırıda bulunan Semir Tarhan, ifadesinde "500 TL cebine yardım olarak para sıkıştırdım. Sarhoştum, sarılmaya çalıştığım anları hatırlamıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" diyerek kendisini savundu.

Olay, sabah saat 05:30 sıralarında gerçekleşti. İ.A. yürürken iki kişi tarafından yaklaşılarak cinsel tacize uğradı. Şüphelilerden biri genç kadına sarılmaya çalışırken, İ.A. direnmesine rağmen binanın duvarına sıkıştırıldı. Tacizci, İ.A.'yı yere yatırarak cinsel saldırıda bulunmaya devam etti. Kadın, yardım çağrısı yaparken, güvenlik kameraları bu korkunç anları kaydetti. Olayı gören vatandaşlar, genç kadına yardım ederek tacizcilerin elinden kurtulmasını sağladı.

Olay polise bildirildiğinde, mağdur İ.A. iki kişinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve zorla öptüğünü ifade etti. Polis ekipleri, şüpheliler Semir Tarhan ve Ömer Konu’yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı, ancak savcılığın talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

Sosyal medya kullanıcıları, şüphelilerin serbest bırakılmasına büyük tepki gösterince, yetkililer tarafından yeniden gözaltı kararı çıkartıldı. Semir Tarhan ve Ömer Konu, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuklandılar.

Tarhan’ın ifadesinde, genç kadını Balo Sokak'ta gördüğünü, sarhoş olduğunu ve olay anını hatırlamadığını belirttiği öğrenildi. Ayrıca, her iki şüphelinin daha önceki suç kayıtlarının "cinsel saldırı", "kasten yaralama", "mukavemet", "gasp" ve "otomobilden hırsızlık" gibi çeşitli suçları içerdiği tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.