Beyoğlu'nda gece kulübündeki partiye baskın: 32 gözaltı

Beyoğlu’ndaki bir gece kulübünde düzenlenen sıra dışı partiye polis baskın yaptı. Baskında kafes içinde bir kadının parti katılımcıları tarafından kırbaçlandığı tespit edildi. 32 kişi gözaltına alınırken, gece kulübü sahibi dahil 8 kişi tutuklandı.

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir gece kulübünde düzenlenen müstehcen bir partiye yapılan polis baskını, şok edici detaylarla gündeme geldi. Baskında kafes içerisinde bir kadına katılımcılar tarafından kırbaçla vurulduğu ortaya çıktı. Olayda 32 kişi gözaltına alınırken, aralarından 8’i tutuklandı.

Beyoğlu'nda bir gece kulübünde düzenlenen sıradışı partiye polis baskını gerçekleşti. Baskın sırasında kafes içerisinde bulunan bir kadına parti katılımcılarının kırbaçla vurduğu tespit edildi. Operasyonda 32 kişi gözaltına alındı ve işlemler sonrasında 8 kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Tolga T. ve Laden S. tarafından bir internet sitesi üzerinden cinsel içerikli partiler düzenlendiğini belirledi. Organizatörlerin biletleri 250 lira karşılığında sattığı ve 20 Ekim'de Şehit Muhtar Mahallesi'ndeki gece kulübüne düzenlenen baskında müstehcen hareketler sergilendiği tespit edildi.

Polis, içeride köle pozisyonunda bir kadının kırbaçlandığını fark etti ve gece kulübü işletmecisinin de aralarında olduğu 32 kişiyi gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen 9 kişiden 8’i tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.