Beyoğlu'nda Silahlı Saldırı: Kurşunlar Taksiden İnen Sürücünün Aracına İsabet Etti

İstanbul Beyoğlu’nda kimliği belirsiz bir kişi, Bahariye Caddesi’nde ticari taksiden indikten sonra rastgele ateş açtı. Kurşunlar, o sırada aracında bulunan Yusuf Mirzeoğlu’na isabet etti. Şüpheli olay sonrası kaçtı; polis yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Bahariye Caddesi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi, ticari taksiden indikten sonra belinden çıkardığı silahla rastgele iki el ateş etti. Kurşunlar, o sırada börekçiye gitmek üzere taksiden inen Yusuf Mirzeoğlu’nun aracına isabet etti. Şüpheli, olay yerinden kaçtı; polis ekipleri yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Küçük Piyale Mahallesi'ndeki Bahariye Caddesi’nde kimliği belirsiz bir kişi, ticari taksiden indikten sonra belinden çıkardığı silahla rastgele iki el ateş etti. Kurşunlar, o sırada börekçiye gitmek üzere taksiden inen Yusuf Mirzeoğlu’nun bulunduğu araca isabet etti. 

Ateş açan kişi, olayın ardından kaçtı ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, kurşunlama olayıyla ilgili araştırma yaptı. Şüphelinin, caddenin karşısında bulunan kendi dükkânına doğru kaçtığı iddia ediliyor. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.