Beyonce ve Jay-Z'nin 10 yaşındaki kızları, elmas küpeye 80 bin dolarlık teklif verdi

Şarkıcı Beyonce ve rapçi Jay-Z’nin 10 yaşındaki kızları Blue Ivy, katıldığı bir yardım gecesinde bir çift elmas küpeye 80 bin dolarlık teklifte bulunarak anneannesi dahil herkesi şaşırtırken küpeler, 105 bin dolar teklif veren başka bir alıcıya gitti.

Dünyaca ünlü R&B yıldızı Beyonce ve ünlü rapçi Jay-Z’nin 10 yaşındaki kızları Blue Ivy Carter, katıldığı bir yardım galasında bir çift elmas küpeye verdiği teklifle sosyal medyaya damga vurdu.

Ntv'de yer alan habere göre; ailesiyle birlikte Santa Monica’daki Giyilebilir Sanat Galası'na (Wearable Art Gala) katılan Blue Ivy, elmas küpeler için 80 bin dolarlık teklifte bulundu.

ANNEANNESİ DE ŞAŞIRDI
Blue Ivy, Lorraine Schwartz markalı elmas küpe için teklif vererek müzayedeci olarak görev yapan anneannesi Tina Knowles-Lawson’ı da çok şaşırttı.


KÜPELER BAŞKA BİR ALICININ OLDU
Blue Ivy’nin teklif verdiği anları kaydeden kişiler 10 yaşındaki bir çocuğun bu miktarda bir teklif verebilmesini çok şaşırtıcı buldu. Blue Ivy’nin teklifinin ardından elmas küpeler 105 bin dolardan başka bir alıcı buldu.

Blue Ivy’nin daha önce 2018 yılında henüz 6 yaşında iken aynı gala etkinliğinde 19 bin dolarlık teklif verdiği biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.