Beyoncé'nin Kamala Harris'e Destek Mesajı

Dünyaca ünlü Beyoncé, Kamala Harris'in Houston mitingine katılarak destek verdi. Annesi Tina Knowles, coşkulu bir konuşma yaparken, Beyoncé ve Kelly Rowland, Destiny's Child'ın ikonik şarkısıyla sahne aldı.

Dünyaca ünlü müzisyen Beyoncé, Demokrat başkan adayı Kamala Harris'in Houston’daki mitinginde coşkulu bir kalabalıkla bir araya geldi. Harris kampanyası, cuma gecesi Shell Energy Stadyumu'nda toplanan kalabalığı 30 binden fazla olarak tahmin ediyor.

Mitingde, Beyoncé’nin annesi Tina Knowles sahneye çıkarak Harris’e destek veren etkileyici bir konuşma yaptı. Konuşmasını, "İki kızım Kelly ve Beyoncé’yi ağırlamaktan büyük onur duyuyorum!" diyerek bitiren Knowles’ın ardından, Destiny's Child üyeleri Beyoncé ve Kelly Rowland, "Independent Women, Part 1" şarkısı eşliğinde sahne aldı. Beyoncé, kalabalığa "H-Town!" diye seslenerek Harris’i "ülkenin ihtiyaç duyduğu lider" olarak tanımladı.

"Amerika için yeni bir şarkı söyleme zamanı geldi," diyen Beyoncé sözlerine şöyle devam etti: "248 yıl önce başlayan bir şarkıyı yeniden yazmalıyız. Artık eski notalar, çöküş ve umutsuzluk yankılanmıyor. Atalarımızın bize fısıldadığı marş, birlik ve fırsatın bir şarkısı. Bu ülkenin yeni bir melodiye ihtiyacı var."

Newsweek’in son anketine göre, Z kuşağındaki seçmenlerin yüzde 40'ı, Beyoncé'nin desteğini kazanmış bir adaya oy verme eğiliminde olduklarını belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.