Bharara'nın iddianamesine karşı Reza'dan yeni hamle

Dilekçede, ''’Konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı önemli ek bilgiler göndereceğiz’ denildi. New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara’nın dün mahkemeye ilettiği ve Reza Zarrab’ın kefaletle serbest kalmasına...

Dilekçede, ''’Konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı önemli ek bilgiler göndereceğiz’ denildi. New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara’nın dün mahkemeye ilettiği ve Reza Zarrab’ın kefaletle serbest kalmasına sert şekilde karşı çıkan görüşünden sonra bu kez Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman’dan yeni bir hamle geldi.

Haberdar'da İlhan Tanır'ın aktardığı habere göre, Brafman bugün, Zarrab’ın davasına bakan Hakim Richard Brafman’a bir dilekçe yazarak, Bharara’nın yazdığı ''reddiye'’ye karşılık olarak kendilerinin ek bir dilekçeyi 31 Mayıs günü sabah 10’a kadar mahkemeye ileticeğini ifade etti.

Brafman, kısa dilekçesinde ''’Savcılığın doğru olmayan ve temelde hatalı savlar’’ ile kendi kefalet taleplerine karşı çıktığını iddia ederek, bu reddiyeye karşı kendilerinin bir cevap yazmasına olanak verilmesini talep etti. 

ABD’de haftasonu ve Pazartesi günü tatil olması nedeniyle, Salı gününe kadar zaman verilmesini isteyen Zarrab’ın avukatı, 2 Haziran’daki görüşmenin ertelenmesini ise istemediklerini belirtti. 

Yine dilekçeye göre Zarrab’ın avukatı, mahkemeye ''’konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı önemli ek bilgiler göndereceğiz’’ kaydını düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!