Biden’ın dili sürçtü: "Trump’ı 2020’de yeneceğim"

ABD Başkanı Joe Biden halen 2020'de yaşıyor! Açıklamaları ile resmen pes dedirtti! Biden ne demek istiyor? Kasım ayında yapılacak 2024 başkanlık seçiminden adaylığını çekmesi yönündeki baskılara değindiği konuşmasında dili...

ABD Başkanı Joe Biden'a Kasım ayında yapılacak 2024 başkanlık seçimlerinden vazgeçmesi için baskı yapan konuşmasında yavaşladı. Biden, "Koşuyorum ve yine kazanacağım. 2020'de Trump'ı yeneceğim" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Wisconsin'deki miting sırasında destekçilerine seslendi. Geçen hafta rakibi ve eski ABD başkanı Donald Trump ile canlı bir tartışmada gösterdiği kötü performans nedeniyle eleştirilen 81 yaşındaki Biden, şunları söyledi: "Muhtemelen geçen hafta bir münazarada olduğumu duymuşsunuzdur. Bunun benim en iyi performansım olduğunu söyleyemem ama o zamandan beri pek çok spekülasyon var: "Joe ne yapacak? Yarışmaya devam edecek mi? Emekli olacak mı, ne yapacak?" " İşte cevabım. "Yarışacağım ve yine kazanacağım" dedi ve insanların onu yarışın dışına itmeye çalıştığını söyleyerek kekeleyerek, "Mümkün olduğu kadar açık konuşalım, yarışta kalıyorum. Biden, 2020'de Trump'ı tekrar yeneceğini söylediğinde "2020'de Donald Trump'ı yeneceğim" derken daha sonra "2024'te yine yapacağız" diyerek hatasını düzeltti. "Son 3,5 yıldaki başarılarımın 90 dakikalık bir tartışmayla silinmesine izin vermeyeceğim" diyerek, Trump'ın başıboş bir kedi ahlakına sahip olduğunu ve "tek adam" olduğunu sözlerine ekledi. suç dalgası."

TRUMP ÖNE ÇIKIYOR

Şu anda 81 yaşında olan Biden, yeniden seçilmesi halinde ikinci dönemine 86 yaşında girecek. Ancak son anketler 78 yaşındaki Trump'ın Biden'ın önünde olduğunu gösteriyor. Canlı yayın sonrasında New York Times ve Siena'da yapılan bir anket, seçmenlerin yüzde 74'ünün Biden'ın başkan olamayacak kadar yaşlı olduğunu düşündüğünü ortaya çıkardı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.