Bige Önal'dan açıklama: Aras'la hala!

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, ilişkilerine yeniden bir şans vermiş ve yedi yıl süren birliktelikleri bitmişti! Güzel oyuncu, ayrılıktan sonra eski sevgilisi Aras Bulut hakkında bomba iddialarda bulundu! "Yıllardır en yakın arkadaşım" dediği..

Bige Önal geçtiğimiz günlerde Etiler'de görüntülendi. 34 yaşındaki oyuncu, arkadaşlarıyla bir araya geldiğini belirterek, "Hayatlarımızdan bahsettik, yakın arkadaşlarla buluştuk. Güzel bir sohbetti." Tatil planlarıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Önal, şöyle konuştu: , "İstanbul'da tatil yapmayı seviyorum. Şehir sessiz ve sakinleşti. Belki eskisi gibi bayram heyecanını hissetmiyoruz ama yine de çocukluğumuzu hatırlatıyor" dedi.

Güzel oyuncu, rol arkadaşı Aras Bulut'la ayrılığını paylaştı. İynemli Uzun süredir birlikte olduğu kişi aşk hayatıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

"Hayatımda biri varsa sana söylerim. Ara'yla hâlâ iletişim halindeyiz, aramızda herhangi bir kırgınlık yok. Biz arkadaşız. Ayrılığın sebebini sormayın, uzun zaman oldu. Herkese iyi şanslar diliyorum. Kendime kriter koymuyorum. "Eğer biri iyi bir insan olursa, en önemli şey bu."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış