Bilal Erdoğan, Ensar Vakfı'nın sponsoru çıktı

Ensar Vakfı'nın iktidar tarafından koruyup kollandığı gizlenen bir durum değil. Hatta ortaya çıkan rezalete rağmen başta Aile Bakanı olmak üzere nasıl kurumun 'önüne yattıkları' kamuoyunun gözü önünde yaşandı.Son günlerde...

Ensar Vakfı'nın iktidar tarafından koruyup kollandığı gizlenen bir durum değil. Hatta ortaya çıkan rezalete rağmen başta Aile Bakanı olmak üzere nasıl kurumun 'önüne yattıkları' kamuoyunun gözü önünde yaşandı.

Son günlerde "tecavüz" haberleriyle gündemden düşmeyen Ensar Vakfı'nın düzenleyeceği "Kutlu Doğum" programı için, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde yer aldığı TÜRGEV'in de sponsor olduğu ortaya çıktı. TÜRGEV dışında yine Erdoğan'ın kuruluş aşamasında yer aldığı İlim Yayma Vakfı da Ensar Vakfı'nın sponsorları arasında yer alıyor.

17 Nisan Pazar saat 20:00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Kutlu Doğum Programı için hazırlanan afişte, "İnsanlığı yüceltmek için gelin birlik olalım" sloganına yer verildi.

TÜRGEV'in yanı sıra Türkiye Diyanet Vakfı, İlim Yayma Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve ÖNDER de listede yer alan diğer sponsorlardan bazıları.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?