Bilal Erdoğan "Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam askerlerin postallarını yalıyordu"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'un küçük oğlu Bilal Erdoğan, Kocaeli Kartepe'de katıldığı bir etkinlikte Fatih Altaylı'yı sert bir dille eleştirerek, "Askerlerin postallarını yalıyordu" dedi. Erdoğan, Türkiye'de yurt sorunu olmadığını savundu, EYT düzenlemesini eleştirdi kandırıldık dedi

AKPartili Cumhurbaşkanı Erdoğan'un küçük oğlu Bilal Erdoğan, AKParti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığınca Kocaeli Kartepe'de düzenlenen "İnsan Hakları Eğitim Kampı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

ASKERLERİN POSTALLARINI YALIYORDU

Fatih Altaylı’yı sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "Bu Fatih Altaylı denilen ahlaksız adam, askerlerin postallarını yalıyordu. Onların emriyle kalkıp yatıyordu, şimdi başkalarının emriyle kalkıp yatıyor ama hâlâ gazeteci diye dolaşıyor" dedi. Erdoğan, Altaylı ve benzeri isimlerin geçmişte askeri vesayete boyun eğdiğini savunarak, "Vesayetin kölesiydik desinler" diye konuştu.

"EYT BÜYÜK BİR HATAYDI"

Yurt konusuna da değinen Erdoğan, Türkiye’de yurt problemi olmadığını belirterek, muhalefeti "trol ordusu" yaratmakla suçladı. Yapay zekânın artık bu tür propagandaları otomatik olarak yapabildiğini iddia eden Erdoğan, Türkiye’nin yurt konusunda dünyanın en iyi hizmetini sunduğunu ileri sürdü.

"KANDIRILDIK"

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi hakkında da konuşan Erdoğan, bu düzenlemeye karşı olmasına rağmen kendisinin de EYT’den yararlandığını dile getirdi ve "42-45 yaşında insanlar emekli oluyor, kim ödeyecek maaşlarını?" diye sordu. EYT’nin büyük bir hata olduğunu savunan Erdoğan, gençlerin bu konuda kandırıldığını ifade etti.

Erdoğan, ayrıca mültecilere ilişkin yaptığı açıklamada, doğru yönetildiğinde mültecilerin ülkelere ekonomik kazanç sağlayacağını söyledi. Türkiye’deki mültecilerin suç oranlarının düşük olduğunu belirten Erdoğan, mültecilerin suç ile ilişkilendirilmesinin sorumsuzluk ve ahlaksızlık olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.