Bilal Yıldırım: "Yeni Malatya'yı kurarken ve planlarken, Yeni Malatyaspor'u asla ihmal edemeyiz

Yeniden Refah Partisi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım, Malatya'nın kalkınması için çıktığı yolda, Yeni Malatyaspor'u da destekleyeceğini belirtti. Yıldırım ve beraberindeki heyet, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile istişarede bulunmak üzere tesisleri ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım, "Biz Malatya'yı yeniden ayağa kaldırmak için yola çıkarken, aynı zamanda Yeni Malatyaspor'u da destekleyeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu. Yıldırım, ilçe belediye başkan adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Yeni Malatyaspor Tesisleri'ni ziyaret etti ve burada Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetimine danışarak istişarelerde bulundu.

BİLAL YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

Yıldırım, "Şehrimizin kulübü Yeni Malatyaspor'u ziyaret ettik. Başkan Adil Gevrek ve yönetim kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyaspor'u hep birlikte ayağa kaldıracağız. Deprem sonrası Yeni Malatya'yı kurarken ve planlarken, Yeni Malatyaspor'u asla ihmal edemeyiz. Biz Malatya'yı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatspor'un da ayağa kaldırılması gerektiğine inanıyoruz. Yeni Malatyaspor'u siyaset üstü ve bu kentin zenginliği, birleştirici lokomotifi olarak görüyoruz. Deprem bölgesi Malatya'ya mutlaka sporda ve futbolda destek verilmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.