Bild: Bilal'in zenginliği nereden?

Almanya'da yayınlanan Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuklarının nasıl bu kadar zengin olduğunu sorguladığı yazısında, “Erdoğan yılda 50 bin euro kazanırken çocukları lüks içinde yüzüyor. Bu para...

Almanya'da yayınlanan Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuklarının nasıl bu kadar zengin olduğunu sorguladığı yazısında, “Erdoğan yılda 50 bin euro kazanırken çocukları lüks içinde yüzüyor. Bu para nereden geliyor?'' ifadesini kullandı.

Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çocuklarının on milyonlarca doları aşan serveti olduğunu ve bu zenginliğin kaynağının soru işareti yarattığını ifade etti.
Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak yılda 50 bin euro kazandığını aktaran Bild, Erdoğan'ın çocuklarının ise lüks içinde yaşadığını belirterek "Bu paranın kaynağı nedir? Buna dair resmi bir veri yok" diye yazdı.
Erdoğan'ın çocuklarının kozmetikten hazır gıdaya, gemicilikten kuyumculuğa pek çok sektörde iş yaptığını bildiren gazete, Burak Erdoğan'ın servetinin 80 milyon dolar olduğunu kaydetti. 
Bilal Erdoğan'ın sıklıkla medyada ''karanlık işler ve suç anlaşmalarıyla bağlantıları’ sebebiyle yer aldığını aktaran Bild, Bilal Erdoğan hakkında İtalya'da başlatılan soruşturmaya da dikkat çekti.
Bildîn haberinde, The Guardian'ın Türkiye'deki bazı işadamlarının IŞİD ile iş yaptığına dair haberi de hatırlatılarak, bu işadamlarından birinin de Bilal Erdoğan olduğu ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 6 Mayıs 1972'de neden idam edildi?
Kayseri'nin KAYBİS Projesi Uluslararası Akıllı Ulaşım Zirvesinde İlgi Odağı Oldu
Kayseri'de Yoğun İlgi: 11. Yeşilay Bisiklet Turu Tamamlandı
Sındırgı'da Yeni Terminal Projesi Tamamlanma Aşamasında
75 yıldır hizmet veriyordu: Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti