Bilgin Gökberk: Federasyona Suriyeli başkan

''Kulaklarınızı iyi açın ‘elektriksiz’ araç yapıyoruz filan der. Bir kulağımız kalmış. Onun peşine düşerler''

Gazeteci Bilgin Gökberk, Futbol Federasyonu'nun 'Külliye'den kurulduğunu, damatlat ve kardeşlerin yönettiğini belirterek, "Normalde gazeteci yazdıkları, söyledikleri için para alır. Bizde yazmadıkları, söylemedikleri için alıyor. Bir daha soralım: Güntekin’in eski ortağı darbe gecesini bile Külliye’deki abilerinle eniştelerinle Huber Köşkü’nde geçiren bunu sürekli anlatan, zırt pırt Cumhurbaşkanı’nı çok sevdiğini söyleyen Saray’ın futbol aklı, futbolun ‘kara kutu’su Dilmen’e Ntv yıllarında 2 milyon Dolar niye veriliyordu? Kara kutu’yu açsın diye mi açmasın diye mi?" diye yazdı.

Cüneyt Çakır'ın görevden alınmasına değinin Gökberk, "Konu top’sa, yerli milli Akp’nin kurduğu Top Federasyonunda kim var kim yok üst üste koyup toplasan topu 1 Cüneyt etmeyecek adamlar toplanıp dünyanın 2 numaralı yerli milli hakemini ülke futbolunun tek dünya markasını futboldan kovarlar. Sonra UEFA posta koyar, raconu keser, Cüneyt geri döner. Özdemir tükenir gider, Nebati’nin gözlerinin ışıltısı biter, giderayak gözlerden kulaklara gelir. Kulaklarınızı iyi açın ‘elektriksiz’ araç yapıyoruz filan der. Bir kulağımız kalmış. Onun peşine düşerler.

Özeti... Dünya 5’ten büyük, 83 milyon 5 müteahhitten küçük. Biri “Millete koyacağız” dedi. Sözünü tuttu. Diğerini futbolun başına koyduk. O da futbola... Nokta" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

FIFA'nın Yeni Uygulamasıyla Futbol Arenası Genişliyor: Yerel Lig Maçları Uluslararası Alanda!
Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u Yenerek Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor
MKE Ankaragücü ve Alanyaspor Arasındaki Beraberlik: Teknik Direktörlerin Değerlendirmesi
Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Mağlup Ederek Üstünlüğünü Korudu: Svensson'dan Değerlendirme
NBA Play-off'larında Mavericks ve Magic, Heyecanı Doruğa Taşıdı!