Bilim kurgu filmi değil gerçek! Concept T hologram teknolojisini tanıttı: Yapay zeka destekli Emma yaşamımıza

Hayatımız bilim kurgu filmlerine dönecek! 2024 Mobil Dünya Kongresi'nde Concept T hologram teknolojisini tanıtıldı! Bilim kurgu filmi değil gerçek! Her evin robotu olacak. Yapay zeka destekli Emma yaşamımıza giriyor...

İletişim dünyasında yeni bir devrim kapıda! 2024 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC), Deutsche Telekom tarafınca tanıtılan "Concept T" hologram teknolojisi, geleceğin iletişimini şekillendirecek önemli bir adım olarak karşımıza çıktı. Yapay zeka, Hologram Telephony, Wi-Fi algılama, bilgisayar görüşü ve Web 3 gibi yenilikçi teknolojilerin bir araya getirilmiş olduğu Concept T, iletişim alanında çığır açacak bir potansiyele sahip.

HEYECAN VERİCİ BİR TEKNOLOJİ

Deutsche Telekom Yönetim Kurulu Üyesi Claudia Nemat, Concept T'nin araştırmasının, hologram teknolojisi gibi geleceğin teknolojilerinin nasıl gerçeğe dönüşebileceğini gösterdiğini ifade eredek. "Yarın raflarda olmasa da bugün zihinlerimizde ve laboratuvarlarımızda" sözleriyle, Concept T'nin geleceğe dair heyecan verici bir vizyon sunduğunu altını çizdi.

CONCEPT VIEW ÖZELLİĞİ

Concept T'nin en çarpıcı özelliklerinden biri olan "Concept view", kullanıcılara hayatlarının her alanında yardımcı olacak bir yapay zeka avatarı olan Emma'yı sunuyor. Hologram vasıtasıyla kullanıcılarla etkileşime geçen Emma, alışveriş yapmaktan kripto para yönetimine kadar çeşitli mevzularda destek sağlayarak iletişim deneyimini yeniden tanımlıyor.

CONCEPT LEVEL ÖZELLİĞİ

Bununla birlikte, "Concept level" tasarımı geleneksel yönlendiriciyi yeniden şekillendirerek yapay zeka sesli asistan ve Wi-Fi algılama gibi özelliklerle zenginleştiriyor. Modüler yapısı yardımıyla kullananların gereksinimlerine göre özelleştirilebilen Concept level, kablosuz şarj özelliğiyle de dikkat çekiyor.

CONCEPT BUDDY ÖZELLİĞİ

MWC'de tanıtılan bir diğer garip tasarım ise "Concept buddy". Evde hava kalitesini izleyen ve projeksiyon özelliğine sahip olan bu dostane robot, kullananların evdeki her şeyi kolayca kontrol etmelerine yardımcı olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google'ın Yeni Yapay Zeka Özelliği: Dolandırıcılık Uyarısı mı, Gizlilik Endişesi mi?
Blue Origins NS-25 uzay görevine hazırlanıyor: Uzaya çıkan en yaşlı isim olacak!
Uzmanlar, Google'ın telefon dinleme özelliğine tepki gösterdi: "Son derece tehlikeli"
Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli: Yüz ifadelerinden duyguları okuyabiliyor!