Binali Yıldırım, ''Evinize gidin’ demişti: AKP’den ''sahte’ tatil!

TBMM’de bugün yapılan oylamada, meclis 7 Şubat’a kadar tatil edildi. CHP’li vekiller ise AKP’lilerin oylamada sahte oy kullandıklarını tespit etti.CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “AKP'liler "sahte oy pusulası"...

TBMM’de bugün yapılan oylamada, meclis 7 Şubat’a kadar tatil edildi. CHP’li vekiller ise AKP’lilerin oylamada sahte oy kullandıklarını tespit etti.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “AKP'liler "sahte oy pusulası" kullanarak tatil kararı aldırdı'' şeklinde tweet attı. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise, “5 AKP'li hem sisteme girmiş hem pusula gönderip mükerrer oy kullanmış. Yuh'' tweetini paylaştı.

TUNCAY ÖZKAN İSİM İSİM AÇIKLADI

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da Twitter'daki hesabından "sahtekarlığın belgesi" diyerek mükerrer oy kullanan AKP'li milletvekillerinin isimlerini paylaştı. Tuncay Özkan, "Sahtekarlığının belgesi; mükerrer oy kullanıp Meclis'i tatil ettiren AKP'liler; Salih Cora,Fuat Köktaş,Hasan Karal,S.Karakelle,Ertuğrul Soysal" ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM ''EVİNİZ GİDİN’ DEMİŞTİ

TBMM’nin tatil edildiği tarih ise dikkat çekici. Başbakan Binali Yıldırım, AKP grubu ile yaptığı kapalı toplantıda, “Vekiller olarak görevimizi yaptık. 7 Şubat’a kadar ailelerinizin yanına gidi. Ama 7 Şubat’ta da hepinizi sahada görmek istiyorum'' sözlerinin ardından TBMM’nin tatil edilmesi dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek