Binali Yıldırım: Suriye'de de Mısır'da da eski güzel günlere döneceğiz

Hatay'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Rusya ve İsrail ile ilişkilerin normale döndüğünü hatırlatarak "İnanıyorum ki Suriye'de de bu savaş bitecek, tekrar o güzel günlere geleceğiz. Irak'ta...

Hatay'da toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Rusya ve İsrail ile ilişkilerin normale döndüğünü hatırlatarak "İnanıyorum ki Suriye'de de bu savaş bitecek, tekrar o güzel günlere geleceğiz. Irak'ta da Mısır'da da aynıları olacak. Çünkü bu coğrafya kardeşliğin, dostluğun, birliğin ve beraberliğin hakim olduğu coğrafyadır." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Hatay'daki Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreni ve iftar programında şunları söyledi:

"Dostluklarımızı artıracağız, düşmanlıklarımızı azaltacağız. Onun için sorunlu olduğumuz ülkelerle sorunlarımızı bir bir çözüyoruz. Rusya ile ilişkilerimiz normale dönüyor, İsrail ile ilişkilerimiz normale dönüyor. İnanıyorum ki Suriye'de de bu savaş bitecek, tekrar o güzel günlere geleceğiz. Irak'ta da Mısır'da da aynıları olacak. Çünkü bu coğrafya kardeşliğin, dostluğun, birliğin ve beraberliğin hakim olduğu coğrafyadır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
AK Partili adayların seçim masrafını belediye ödemiş
Bazı isimler değişiyor
Günlük kirası 25 bin TL; Allah ıslah etsin