Binali Yıldırım'dan 'ülkücü' işareti

MHP'nin bugünkü grup toplantısında Devlet Bahçeli, "MHP'nin tabanı yoktur' diyoruz anlamıyorlar' dese de AKP referandum için umudunu 'Hayır' diyen MHP tabanına bağladı. 'Rabia' işareti ile referandumda 'Evet' sonucu çıkmayacağını...

MHP'nin bugünkü grup toplantısında Devlet Bahçeli, "MHP'nin tabanı yoktur' diyoruz anlamıyorlar' dese de AKP referandum için umudunu 'Hayır' diyen MHP tabanına bağladı. 'Rabia' işareti ile referandumda 'Evet' sonucu çıkmayacağını gören AKP, rotayı 'Bozkurt'a kırdı.

?Meclis'teki grup toplantısında başkanlık anayasası referandumuyla ilgili konuşan Başbakan Binali Yıldırım, ''Bu referanduma 'Evet' deyince ülke bölünecek olsa, önce Kandil koşa koşa 'Evet' der. Böyle fırsat gelmiş ayaklarına, teperler mi?'' dedi. Yıldırım, toplantıyı izleyen locadaki bazı kişilerin MHP'yle özdeşleşmiş 'bozkurt' işaretli selamına aynı şekilde karşılık verdi.

Yıldırım işaretin ardından "Milliyetçi ve Ülkücü kardeşlerim önce memleketim ve önce milletim dediler ve birlikte yola çıktık. Nasıl unuturuz? Bugün aynı gün seçilen Cumhurbaşkanı ve Meclis işbaşı yapıyor ve millete hizmet götürüyor. Vakti gelince iki sandık arasında millet yetki veriyor bir sandıktan sonra 5 yıl geçiyor tekrar yetki veriyor iki sefer fazla yok. Şimdi sınır da yok. En fazla iki sefer. Başbakan olmak için Meclis'ten seçil bir sınırı yok. Bunun neresi diktatörlük?" ifadelerini kullandı.

O anlar böyle kaydedildi:

Bahçeli'nin 'Bizde taban yok diyoruz, anlatamıyoruz" dediği konuşması ise şöyleydi:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu
Babacan uyardı: Fotoğraflarım kullanılarak insanlar dolandırılıyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin EFES-2024 Tatbikatı İzmir'de gerçekleşti
Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat!
Bir anda borç batağına saplanabilirsiniz: Mobil bankacılık kullananlar dikkat!