Binanın bodrum katında uçak bulundu

İstanbul Avcılar'daki bir binanın uzun süredir kullanılmayan bodrum katında tek motorlu bir uçak bulundu.Ambarlı Mahallesi'ndeki boş bulunan bir binanın bodrum katını kiralamak isteyen kişiler, sahibini bulamadıkları bodrumda,...

İstanbul Avcılar'daki bir binanın uzun süredir kullanılmayan bodrum katında tek motorlu bir uçak bulundu.

Ambarlı Mahallesi'ndeki boş bulunan bir binanın bodrum katını kiralamak isteyen kişiler, sahibini bulamadıkları bodrumda, iki kişilik tek motorlu hafif uçakla karşılaştı.

Bir çevre sakini, gövdesi ve kanatları ayrı uçağın bodruma girmesinin imkansız olduğunu belirterek "Yıllardır buradayım. Bu uçak parçalarının buraya girmesi imkansız. Kapı genişliği buna uygun değil. Bu uçak gövde ve kanatları buraya nasıl gelmiş, neden getirilmiş anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Bodrum kat ve aynı binadaki işyeri sahibinin 15 yıldan bu yana ortalıkta görünmediği, kimse tarafından da tanınmadığı ifade edildi.

İki kişilik Kitfox tipi olduğu belirtilen uçağın sadece arka küçük tekerleğinin ve bazı küçük parçalarının bulunduğu, motor, ön tekerlerinin söküldüğü belirlendi.

Uçağın, ya parçaları birleştirilerek burada yapıldığı veya hurdaya ayrıldıktan sonra meraklısı tarafından alınarak binanın bodrum katına getirildiği sanılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Elektrikli Araçların Kökenleri: 1900'lü Yıllara Yolculuk
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran'dan evlilik hamlesi!
Demet Akalın ve Zuhal Topal'ın 10 senelik küslüğünün altında Demet Akalın'ın o sözü varmış!
Kobra Murat'tan sevenlerini şoke eden itiraf! Babaannesi bebek kakası yedirmiş!
Meteoroloji'den 14 il için sarı kodlu uyarı